COMENTARIS DELS NOSTRES CLIENTS

Comentaris

 1. Feia temps que necessitava un canvi al meu dormitori, però no estava convençuda.
  Em vaig deixar assessorar i realment ha estat un canvi molt gran.
  Van crear un gran espai de treball, còmode per estudiar i molt útil per viure-hi.
  En dos dies van acabar tota l'habitació (pintura, instal·lació elèctrica, mobles) i sense necessitat de coordinar res.
  S'encarreguen de tot i molt nets. Realment tornaré a trucar quan tingui algun altre problema.

  ResponElimina
 2. Reformar la teva llar es un repte molt difícil, tens moltes idees, mires revistes, però no saps com plasmarles. El millor que vaig poder fer va ser anar a veure a les “Montse’s”. En un plis plas varen tenir clar com tenia que redistribuir els mobles, la cuina, etc. Em varen asessorar força bé sobre els materials o elements a posar, mobles, lámpares, etc, sempre respectant el meu gust. En algunes coses em van fer canviar radicalment d’idea però reconec que vaig fer bé. Ara tinc una habitació que el “antes y después” no té res a veure, amb un petit vestidor que mai m’hauria imaginat. O una cuina superpráctica. Ah, i això de no tenir que preocuparte de quan vindrá el paleta, el lampista, etc, no té preu. No faria una nova obre sense anar a un interiorista.

  ResponElimina
 3. Hacía tiempo que queríamos renovar por completo el baño, pero nos daba pereza todo lo que eso implica. Finalmente nos decidimos por M2 interiorisme.
  Nos hicieron un diseño práctico y elegante. Nos acompañaron y asesoraron en todo momento al escoger los materiales, muebles, accesorios, etc.
  Se encargaron de coordinar los equipos de trabajo, entregas y demás.
  En menos de 2 semanas tuvimos el baño remodelado por completo.
  Estamos realmente satisfechos de como fué el proceso y de como ha quedado.

  ResponElimina
 4. Despuès de solicitar varios proyectos de reforma para mi hogar, no tuve ninguna duda en elegir esta empresa,desde el inicio me senti asesorada y comprendida,aportándome proyectos y soluciones que mejorarón de forma sustancial mi idea general.Los trabajos se realizaron con una gran profesionalidad y se ajustaron a la fecha prevista.Sin dudarlo fué una buena
  elección.

  ResponElimina
 5. Despuès de solicitar varios proyectos de reformas para mi hogar, no tuve ninguna dudad en elegir esta empresa,desde el inicio me senti asesorada y comprendidada, aportàndome proyectos y soluciones que mejoraron de forma sustancial mi idea general.Los trabajos se realizaron con gran profesionalidad y se ajustaron a la fecha prevista,Sin dudarlo fué una buena elección.

  ResponElimina
 6. M2Interiorisme és la botiga del bon gust, del saber escoltar i agradar. El treball és impecable i ràpid.
  Em van fer les reformes del bany i cuina dins del temps pactat amb gran èxit, eficàcia i un bon disseny, que és el busquem tots.

  Estic completament satisfeta de la tria.

  ResponElimina
 7. En la fase inicial del proyecto ya te das cuenta de que realmente estás frente a profesionales muy buenas que te sorprenden con ideas creativas y que consiguen mejorar los espacios como no habrías podido imaginar. Assesoran en todos los aspectos, ropa, iluminación, cortina, materiales, etc. Respecto a la coordinación de obra impecable y todo el proceso se realiza rápidamente y en el menor tiempo posible. Yo he repetido, ya he hecho con ellas dos reformas y estoy absolutametne satisfecha. Os recomiendo M2 al 100%.

  ResponElimina
 8. Después de mirar varios sitios para reformar nuestro piso nos decidimos por M2Interiorisme por sus ideas y profesionalidad. Acabaron el trabajo en el tiempo pactado y no tuvimos que preocuparnos por nada.

  ResponElimina
 9. Nosotros reformamos todo el piso! La verdad es que trabajar con Motse y su equipo es un placer, saben lo que hacen y trabajan muy ordenadamente! Recomiendo sus servicios a todos los que quieran hacer una reforma en su casa! :)

  ResponElimina
 10. Son unos profesionales, con ideas innovadoras, ven detalles donde tú no lo ves.
  Hemos reformado el salón comedor y ha quedado genial. El antes y el después es digno de ver (clica en "sales d'estar"). Estamos muy contentos con el trabajo realizado en nuestro piso.
  Volveremos a trabajar con M2Interiorisme

  ResponElimina
 11. Hemos reformado la cocina y el recibidor. No teníamos muy claro cómo hacerlo y los consejos de Montse y su equipo nos ayudaron a conseguir un diseño que nos gustaba. Desde que se inició la obra, estuvieron muy pendientes de todo el proceso y se encargaron de todo con atención al detalle. Además, los colaboradores con los que trabajan han demostrado ser muy buenos profesionales y estamos muy satisfechos del resultado. Sin duda, recomendaríamos los servicios de M2interiorisme y volveremos a confiar en ellos para próximas reformas.

  ResponElimina
 12. Me puse en contacto con Montse García para que realizará un proyecto de diseño de un escritorio para mi casa. El proyecto me sorprendió desde el principio: la originalidad, el aprovechamiento del espacio, el diseño,..
  Tomamos la decisión de realizar este proyecto y estamos muy contentos con el resultado. Para mi ha sido inmejorable, Montse nos ha asesorado en la toma de deciones, ha estado muy pendiente de todo el proceso, ha supervisado y coordinado todo el trabajo.
  Su equipo de trabajo es excepcional, sobretodo me gustaría destacar el trabajo del carpintero y su equipo que son muy profesionales.
  Tengo clarísimo que cualquier reforma o proyecto sobre mobiliario lo realizará Montse García y su equipo.

  ResponElimina
 13. Nosaltres portavem 2 anys recollint informació per renovar la nostra cuina. El problema era que on ens agradaven els materials no ens agradaven els projectes.
  Finalment ens vam decidir a fer-ho amb M2 i hem de dir que ja portem un any amb la cuina renovada i no tinc ni una sola queixa.
  La proposta super innovadora però alhora funcional, els materials de primera, i el tracte molt atent sense deixar de ser professional.
  En aquest moment pensar en fer una reforma amb elles em dona tranquilitat i il.lusió.
  La recomano sense cap dubte.

  Esther Fernández

  ResponElimina
 14. Acabem de comprar una casa i no sabiem com reformar el menjador i cuina: ens faltaven idees i temps per organitzar. Varem contactar amb Montse i el resultat no podria ser millor. Ens ha quedat espectacular i la tranquilitat q et proporciona veure q Montse està pendent de tots els detalls amb una organització admirable. I tot dins del plaços acordats. Un 10 !!! Ja estem estalvian per que ens reformi el dormitori.

  ResponElimina
 15. Coneixem a la Montse Garcia i el seu equip perquè van fer la reforma del pis del meu fill ; i hem quedat molt contents . Ara que necessitem actualitzar la nostra sala d'estar no hem dubtat ni un moment a tornar-la avisar. Ja tenim dues bones experiències i ja li estem recomanant a un altre fill que compti amb elles pel que necessiti.

  ResponElimina
 16. Per tercera vegada, em confiat en M2 (Montse García) per fer la reforma integral de la nostra cuina i acondicionar el pis. Abans M2 ja ens havia reformat els banys i el solarium. En els tres casos el canvi entre el abans i el després ha estat espectacular.
  Sempre ens han fet el projecta més adecuat a les nostres necessitats, amb gran creativitat i innovació, aportan-nos un munt d´idees, a quina més original i creativa. Ens han assessorat a l´hora d´escollir els materials i sobretot no ens hem hagut de preocupar de res. Montse García ens ha coordinat i supervisat tots els professionals de forma que l´obra s´ha fet sense interferències entre ells, en el termini previst i amb gran professionalitat.
  La nostre llar té ara un aire completamant renovat. Si haguéssim de tornar a fer qualsevol altre reforma, tornaríem a confiar en M2.

  ResponElimina
 17. Genial!!!
  Ens han realitzat una reforma integral de la nostra llar en varies fases.. sempre demostrant gran eficiència, bones idees i un disseny harmònic en quant a estètica, però sobre tot pràctic, còmode i funcional.
  Saben escoltar i ens han assessorat a l’hora de prendre decisions i escollir materials atenen sempre a les nostres demandes i necessitats.
  Compten amb un equip de professionals excepcional als que coordinen i supervisen tot fent un seguiment minuciós de l’obra, pel que no t’has de preocupar de res.
  Aconsegueixen uns acabats immillorables i sempre en el termini establert.
  Haver confiat en M2 ha estat una molt bona elecció ja que han tret el màxim rendiment al nostre pressupost i ens han ofert solucions personalitzades pels diferents espais de la nostra llar aconseguint un ambient modern, actual i pràctic.
  Sens dubte les recomanaríem per qualsevol tipus de projecte o reforma integral o parcial de la llar.
  Gràcies per la vostra dedicació i professionalitat!!!

  ResponElimina
 18. Desprès de l'espectacular reforma q ens van fer a la primera planta de la casa, ja estavem en disposició de fer l'habitació de matrimoni, però no ho teniem gens clar ja q no veiem molt marge de maniobre per poder fer canvis, ... fins q va arribar Montse i el seu equip i li van donar la volta a tot el q teniem i ens han deixat una habitació-suite de pelicul.la . Tot amb material de primera i amb un equip de profesionals q nomès estan atents a les teves sugerències. Per nosaltres, q tenim una agenda força atapeida, poder confiar en la feina q fan i q tot estarà al termini establert es molt important. I també cal dir q el preu està molt ajustat

  ja nomès ens queda l'habitació del nen...i tenim clar qui ens ho fara.

  ResponElimina
 19. Hem fet una reforma total del nostre pis i ha estat un èxit. Ens hem entès perfectament amb la Montse, una gran professional, amb qui hem establert una comunicació molt fluïda. Ens ha aportat moltes idees, ha coordinat perfectament tot l’equip d’industrials, ens ha assessorat en el moment de la compra dels materials i, malgrat tot l’enrenou que sempre comporta la reforma integral d’un habitatge, ens ho ha posat molt fàcil. Òbviament recomanem M2 interiorisme i, si en el futur hem de realitzar alguna altra reforma, tornarem a confiar en elles.

  ResponElimina
 20. És la segona vegada que treballem amb M2. Varem reformar la cuina i ara una reforma del menjador amb una ampliació de l'espai i la construcció d'un segon lavabo. Ens han aportat molt bones idees i han donat sol.lució als problemes que surgien. Han fet una molt bona feina amb molta professionalitat i amb un bon seguiment de tota la obra. Us les recomanem perque sabem que treballen molt bé i el resultat és plenament satisfactòri. El nostre like.

  ResponElimina
 21. Si fer una reforma a casa teva essent-hi present ja és prou complicat, imagineu-vos fer-la des de l'altre costat de l'Atlàntic! Jo vivia als Estats Units i un temps abans de tornar a casa vaig decidir fer una reforma integral de la cuina, bany i d'altres millores a la resta del pis. La Montse M. Tenia les claus del meu pis i tota la meva confiança com a la gran professional que és. Paletes, pintors, lampistes, electricistes...van passar durant mesos per casa meva i la Montse i jo ens anavem comunicant via Skype i decidíem rajoles, electrodomèstics, colors de parets, etc. No us enganyaré, va ser una època estressant, però mai m'hagués atrevit a emprendre un projecte d'aquesta magnitud sense comptar amb la professionalitat, confiança i gust estètic d'un equip com les Montses. Els resultats quan vaig arribar, una. meravella!

  ResponElimina
 22. Hola! En decidir de realitzar la reforma integral del nostre habitatge, un pis dúplex, vàrem demanar pressuposts a diversos equips d’interiorisme, tant de la nostra zona (Esplugues/Sant Just) com de Barcelona. Després d’estudiar-los, tant des de perspectiva del disseny proposat com des de la valoració econòmica i la seva correlació, ens decidirem per M2. En la tria i va influir enormement el treball de visualització del projecte, a partir d’infografies, però sobretot la qualitat de l’atenció humana, propera i càlida, de Montse García. Després, en la fase d’execució del projecte, també vàrem poder copsar l’interès i la professionalitat de la Montse per a que tot quedés tal com ens va il·lusionar en la proposta inicial. Finalment, dir que estem plenament satisfets de tot el procés, de com s’ha transformat positivament el nostre habitatge i que, de ben segur, qualsevol altre actuació futura, de la dimensió que sigui, o encarregarem al seu equip! Salutacions cordials!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies pels comentaris. El vostre recolzament ens anima a seguir treballant com fins ara i intentar millorar en tot el que calgui.

   Elimina
 23. Hola! Després de valorar diferents possibilitats per reformar el meu pis de Sant Just Desvern, vaig decidir-me perM2 Interiorisme.
  Els hi vaig explicar i mostrar quins conceptes m’agradaven i elles van adaptar aquestes idees i altres de noves pel meu pis. També em van saber aconsellar molt bé a l’hora d’escollir els materials, ja que tenen molta experiència i coneixen quina pot ser la millor solució. De l’execució de l’obra em vaig oblidar, ja que elles ho van gestionar i coordinar amb els seus proveïdors per complir amb les dates marcades. Només puc donar les gràcies per la feina que van fer, tot i ser molt exigent i perfeccionista, vaig quedar molt content amb els resultats i vull aprofitar aquesta oportunitat per tornar a felicitar-les.

  ResponElimina
 24. Hemos hecho una reforma parcial de nuestro piso y hemos quedado muy satisfechos. Ha quedado mucho más elegante, bonito y atemporal de lo que a mi se me había ocurrido gracias a M2 y las fantásticas ideas de Montse Garcia, una gran profesional y muy buena coordinando y asesorando. Los materiales de primera y el equipo con el que trabaja también.
  Y lo que es importante, se han ajustado a las fechas previstas.
  Si tuviera que hacer alguna reforma más no dudaría en volver a confiar en M2. Y recomiendo sus servicios a las personas que estén pensando reformar su hogar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Muchas gracias por vuestro comentario. A sido un placer contar con vosotros como clientes. Esperamos poder repetir la experiencia pronto.

   Elimina
 25. Vàrem decidir fer una reforma quasi integral a casa nostra. Després de veure varis projectes ens decidim per M2. El nostre grau de satisfacció és molt positiu, han complert els terminis, s'ha ajustat a pressupost i qualitats, respectant en tot moment allò que ens van ensenyar a les seves propostes, aportant solucions i alternatives i, el que més ens ha agradat, la implicació de l'equip liderat per la Montse Garcia i l'interès d'ella en particular, preocupant-se i ocupant-se de qualsevol petita incidencia que, com és normal, ha pogut sortir durant l'obra.
  Empresa totalment recomanable amb la que tornarem a comptar per la propera :-)
  Gràcies i ENHORABONA pels resultats!!!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Li agrairíem que opines sobre aquest llistat de paràmetres:
1. Fase de projecte i aportació d'idees
2. Assessorament a l'hora d'escollir materials i acabats
3. Coordinació i direcció de l'obra
4. Terminis de lliurament
5. Opinió personal

Moltes gràcies per la seva opinió.