REFORMA PARCIAL A ESPLUGUES


En aquest projecte M2interiorisme ha realitzat una reforma parcial de la vivenda, canviant la distribució del mobiliari de la sala d'estar-menjador, per aprofitar al màxim l'espai, sense haver de fer obra.
El moble de la televisió fa d'element separador entre la sala d'estar i la zona del menjador. Tot el mobiliari ha estat dissenyat per M2 i fet a mida pels nostres fusters. També s'ha reformat la cuina aprofitant tots els racons i creant una barra amb dos tamborets per fer un menjar ràpid.
Els colors escollits són el blanc pels mobles, laca blanca amb tirador integrat, i un gris neutre i elegant a les parets. La nota de color la donen els complements decoratius; quadres, flors etc. Sempre buscant un disseny elegant, funcional i pràctic.














ABANS







Entrades populars