Passa al contingut principal

TERRASSESAra que arriba el bon temps, és un bon moment per difrutar de la terrassa. Un espai per relaxar-te, pendre el sol, fer un sopar amb els amics o un lloc de jocs pels més petits de la casa.

A l'hora de decorar una terrassa tots els elements són importants: Si és gran, petita, sí té molta llum o poca... Tot influeix!!!

Aprèn a treure el màxim profit del teu espai.
Aquí et deixem algunes idees que et poden ajudar:

Terrasses petites:

 La majoria de les terrasses són de mides reduïdes, tot i això sempre es pot aprofitar l'espai. Una bona solució es crear uns bancs a mida adossats a la paret com els de la fotografia.

Pinterest
També una bona solució és un jardí vertical. Hi ha moltes possiblitats,  desde solucions  més sofisticades a solucions més senzilles.

Pinterest


Reforma M2 Interiorisme

Terrasses mitjanes i grans: 

En aquest cas, és important planificar una bona distribució i  crear diferents ambients; zona d'estar o chill out, zona menjador, espai de lectura... La zona de menjador és millor que estigui el més aprop possible de la cuina i la zona de relax el més apartada possible, també és important que les zones de pas siguin còmodes i pràctiques.

Pinterest
Reforma M2 Interiorisme, amb jardineres a mida , tarima de fusta i quartet per estendre la roba. 


Pinterest


La il·luminiació indirecta també ajuda a crear diferents ambients. Aquí us deixem una fotografia d'una reforma nostra.I els diferents materials com la gespa,les tarimes de fusta... També ajuden a crear diferents ambients.

Pinterest


I finalment, també és necessari pensar amb un sistema de protecció pel sol; toldos, pergoles...

Pinterest


ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!!!
Entrades populars d'aquest blog

VIVENDA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

La clienta, una noia jove, va acudir  a M2interiorisme, per reformar un pis a Esplugues de Llobregat. El pressupost que tenia era ajustat.  M2 interiorisme va realitzar un projecte de decoració i canvi de distribució , el seguiment de l'obra i la reforma del bany i la cuina. Vam assessorar la clienta en la distribució del mobiliari, pintura i  acabats. El mobiliari el va comprar estandarditzat, i li vam fer algunes peces a mida.  En resum; ens adaptem a les possibilitats del client.    ANTES

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 

REFORMA A SANT JUST DESVERN

 Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.   r