Passa al contingut principal

CASA UNIFAMILIAR A SITGES

Reforma de la planta baixa d'una casa unifamiliar situada a Sitges.
En aquest projecte el punt de partida és obrir la cuina a la sala d'estar menjador. Es crea un espai diàfan, amb molta llum natural i vistes al mar.
Un petit mur a mitja alçada serveix com a separació entre la cuina i el que serà la sala d'estar. El fals sostre, juntament amb la il·luminació indirecte també ajuda a reforçar la zonificació.
Es conserva el parquet de bubinga existent i s'opta per treballar amb el color gris marengo i el blanc; els mobles i el taulell de cuina són de color gris.  Per donar més lleugeresa a la cuina es va escollir una campana integrada al sostre.


Aquí està el resultat.


DETALLS DE LA CUINA


PROJECTE 
Entrades populars d'aquest blog

VIVENDA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

La clienta, una noia jove, va acudir  a M2interiorisme, per reformar un pis a Esplugues de Llobregat. El pressupost que tenia era ajustat.  M2 interiorisme va realitzar un projecte de decoració i canvi de distribució , el seguiment de l'obra i la reforma del bany i la cuina. Vam assessorar la clienta en la distribució del mobiliari, pintura i  acabats. El mobiliari el va comprar estandarditzat, i li vam fer algunes peces a mida.  En resum; ens adaptem a les possibilitats del client.    ANTES

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 

REFORMA A SANT JUST DESVERN

 Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.   r