Passa al contingut principal

ZONES DE PAS I REBEDORS

El rebedor és la carta de presentació a casa nostra. Cal estudiar les dimensions i escollir els elements decoratius amb atenció per tal de crear un ambient personal.
Molts cops el rebedor és de mides reduïdes i amb poca llum però això no ha de ser inconvenient per convertir-lo en un lloc agradable i pràctic.
A continuació us mostrem diferents idees realitzades en els nostres projectes:

  

En aquest projecte es va crear un moble aparador i una "hornacina decorativa".


Moble a mida format per calaix sabater, calaix petit per guardar claus i altres objectes.
I a la part superior un penja-robes.


Convertir una zona de pas en un espai pràctic; armaris i prestatgeries. 


Aprofitant tots els espais; el mobiliari a mida és perfecte per aquests casos. 


Combinant mobiliari antic en un ambient modern.


Tot els racons es poden aprofitar; estants, un calaix i llum indirecte!!

Entrades populars d'aquest blog

VIVENDA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

La clienta, una noia jove, va acudir  a M2interiorisme, per reformar un pis a Esplugues de Llobregat. El pressupost que tenia era ajustat.  M2 interiorisme va realitzar un projecte de decoració i canvi de distribució , el seguiment de l'obra i la reforma del bany i la cuina. Vam assessorar la clienta en la distribució del mobiliari, pintura i  acabats. El mobiliari el va comprar estandarditzat, i li vam fer algunes peces a mida.  En resum; ens adaptem a les possibilitats del client.    ANTES

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 

REFORMA A SANT JUST DESVERN

 Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.   r