TERRASSESAra que arriba el bon temps, és un bon moment per difrutar de la terrassa. Un espai per relaxar-te, pendre el sol, fer un sopar amb els amics o un lloc de jocs pels més petits de la casa.

A l'hora de decorar una terrassa tots els elements són importants: Si és gran, petita, sí té molta llum o poca... Tot influeix!!!

Aprèn a treure el màxim profit del teu espai.
Aquí et deixem algunes idees que et poden ajudar:

Terrasses petites:

 La majoria de les terrasses són de mides reduïdes, tot i això sempre es pot aprofitar l'espai. Una bona solució es crear uns bancs a mida adossats a la paret com els de la fotografia.

Pinterest
També una bona solució és un jardí vertical. Hi ha moltes possiblitats,  desde solucions  més sofisticades a solucions més senzilles.

Pinterest


Reforma M2 Interiorisme

Terrasses mitjanes i grans: 

En aquest cas, és important planificar una bona distribució i  crear diferents ambients; zona d'estar o chill out, zona menjador, espai de lectura... La zona de menjador és millor que estigui el més aprop possible de la cuina i la zona de relax el més apartada possible, també és important que les zones de pas siguin còmodes i pràctiques.

Pinterest
Reforma M2 Interiorisme, amb jardineres a mida , tarima de fusta i quartet per estendre la roba. 


Pinterest


La il·luminiació indirecta també ajuda a crear diferents ambients. Aquí us deixem una fotografia d'una reforma nostra.I els diferents materials com la gespa,les tarimes de fusta... També ajuden a crear diferents ambients.

Pinterest


I finalment, també és necessari pensar amb un sistema de protecció pel sol; toldos, pergoles...

Pinterest


ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT!!!